winemakers dinner – domaine de rapatel 7 mai 2019

WINEMAKERS DINNER – DOMAINE DE RAPATEL

Møt en av våre favorittvinmakere Gérard Eyraud fra DOMAINE DE RAPATEL.

Gérard tok over familiens eiendom i 1979 og hadde tidlig en visjon om å dyrke frem rene druer. Han er lidenskapelig opptatt av bærekraft og startet det hele med å la vinmarkene “hvile”, uten noen som helst form for tilsetting av kjemikalier.

Først etter 10 år lanserte han sine første årganger, og allerede første året høstet han anerkjennelse og lovord for sine viner. Gérard fikk både gull, sølv og andre prestisjefulle premier i Costières de Nîmes. 

Siden den gang har Domaine de Rapatel fortsatt å vokse, med et bredt utvalg av lokale druesorter. Alle dyrket på samme grunnfilosofi; Ingen plantevernmidler, ingen kjemisk gjødsel og alt på vingården blir gjort manuelt. Alle med naturlige gjær, ingen filtrering, sukkertilsetting eller svovel – og ingen fatbruk.
Resultatet er rike, komplekse og ikke minst levende viner som reflekterer sitt jordsmonn og klima.

Dette blir garantert en smaksberikende og lærerik kveld der Gérards viner blir paret med en spesiallaget meny på Xích Lô.

Ta en titt på vin og mat serveringer for den dagen her.

Pris for mat og vin i 5 serveringer : 975,-