MENY

Smaksmeny

Smaksmenyen er som en liten reise for smaksløkene.
Her får du både skalldyrsretter og fristende kjøttretter med smak fra det vietnamesiske kjøkkenet.

Forrettene våre er en tapas tallerken med 3 små retter i samme servering.

Tasting Menu

Take your taste buds on a journey with this tasting menu.
This is the perfect put-together-menu, exploring the different spices we have in the Vietnamese kitchen.

Our starters are tapas dishes, with 3 different tapas in the same serving.

Forrett / Starter

Forrett #1
Ristet kamskjell med sitrongress, fiskesaus-sirup og søtpotetpuré.
Røkt laksesalat med nashi, perilla og ristet peanøtter.
Marinert scampi med grønn bønnemos på gyoza wrapper.
Starter #1
Roasted scallops with lemon grass, fish-sauce-syrup and sweet potato purée.
Smoked salmon salad with nashi, perilla and roasted peanuts.
Marinated scampi with mashed green beans on deep fried gyoza wrapper.

---
Forrett #2
Frityrstekt vårrull av kylling og scampi.
Oksesalat med ong choy, ristet sesamfrø og vietnamesisk koriander.
Eggerull med tynne svineribbe, servert med hoisin-peanøtt saus.
Starter #2
Deep fried spring roll of chicken and scampi.
Beef salad with ong choy, roasted sesame seeds and Vietnamese coriander.
Egg roll with thin slice of pork rib, served with hoisin-peanut sauce.

---

Hovedrett / Main Course

Hovedrett #1
Ovnsbakt kveite med sitrongress og curry.
Serveres med grillet ananas-salsa og luftig kokoskrem.
Main Course #1
Oven baked halibut with lemon grass and curry.
Serves with grilled pineapple salsa and whipped coconut cream.

---
Hovedrett #2
Stekt andebryst med lettrøkt- og krydret soyasaus.
Serveres med rotgrønnsaker og syltet rød perleløk.
Main Course #2
Fried duck breast with spicy- and lightly smoked soy sauce.
Serves with root vegetables and pickled pearl onion.

Dessert / Dessert

Mango bavarois på kokos biscuit.
Serveres med pasjonsfruktsorbet.

Mango bavarois on coconut biscuit.
Serves with passionfruit sorbet.

---
Meny 1: Forrett + hovedrett + dessert: 565,-
Meny 2: Forrett + forrett + hoved + dessert: 695,-
Menu 1: Starter + main course + dessert: 565,-
Menu 2: Starter + starter + main + dessert: 695,-
Last ned meny - Download the menu