MENY

Smaksmeny

Smaksmenyen er som en liten reise for smaksløkene.
Her kan du få både fisk og kjøtt med smak fra det vietnamesiske kjøkkenet.

Forretten vår er en tapas tallerken med 3 små retter i samme servering.

Tasting Menu

Take your taste buds on a journey with this tasting menu.
This is the perfect put-together-menu, exploring the different spices we have in the Vietnamese kitchen.

Our starter is a tapas dish with 3 different tapas in the same serving.

Forrett / Starter

Forrett
Frityrstekt vårrull av kylling og scampi.
Oksesalat med ong choy, ristet sesamfrø og vietnamesisk koriander.
Ristet kamskjell med sitrongress, fiskesaus-sirup og søtpotetpuré.
Starter
Deep fried spring roll of chicken and scampi.
Beef salad with ong choy, roasted sesame seeds and Vietnamese coriander.
Roasted scallops with lemon grass, fish-sauce-syrup and sweet potato purée.

Hovedrett / Main Course

Hovedrett #1
Ovnsbakt kveite.
Serveres med mango salsa.
Main Course #1
Oven baked halibut.
Serves with mango salsa.

---
Hovedrett #2
Stekt andebryst med lettrøkt- og krydret soyasaus.
Serveres med rotgrønnsaker og syltet rød perleløk.
Main Course #2
Fried duck breast with spicy- and lightly smoked soy sauce.
Serves with root vegetables and pickled pearl onion.

Dessert / Dessert

Frukt salat med husets sorbet
Fruit salad with the house sorbet

---
Forrett + hovedrett + dessert: 565,-
Starter + main course + dessert: 565,-

Last ned meny - Download the menu