MENY

Smaksmeny

Smaksmenyen er som en liten reise for smaksløkene.
Denne menyen utforsker det vietnamesiske kjøkkenet på vår egen kreativ måte

Tasting Menu

Take your taste buds on a journey.
This menu explores the Vietnamese kitchen in our own creative way.

Forrett / Starter

Forrett
Fritert rispapirvårrull av kylling og scampi.
Bò Lá Lôt - Grillet biff i betelblader med peanøttsaus.
Roti med strimlet and og hoisin saus.
Starter
Deep fried spring roll of chicken and scampi.
Bò Lá Lôt - Grilled beef in betel leaves with peanut sauce.
Roti with pulled duck and hoisin sauce.

Hovedrett / Main Course

Hovedrett #1
Ovnsbakt breiflabb med thaibasilikumsjy.
Main Course #1
Monkfish with sweet basil sauce.

-- ELLER / OR --
Hovedrett #2
Hjortecarré med tindvedsjy.
Main Course #2
Venison carré with sea buckthorn sauce.

Dessert / Dessert

Lagkake av pasjonsfrukt og mango, servert med kokossorbet.
Layer cake of passion fruit and mango, served with coconut sorbet.

---
Forrett + hovedrett + dessert: 585,-
Starter + main course + dessert: 585,-

Last ned meny - Download the menu