a la carte

Vår à la Carte meny består av både nye og gamle klassikere. Retter med smak fra det asiatiske kjøkken og gode fra Norge.

Forrettene er en blanding av klassisk vietnamesiske retter og kjøkkensjefens egne kreasjoner.

MENY DOWNLOAD NORSK

MENU DOWNLOAD ENGLISH

Forretter

#1
Canh Chua
Vietnamesisk fiskesuppe med biter av kveite, galadium, ananas, tamarind og kayangblader.
[allergen] Fisk

145,-
—–

#2
Tradisjonell vietnamesisk vårrull og rispapirrull
Gyllenstekt vårrull og fersk rispapirrull, begge med sine særegne smaker og tilhørende dipp med friske urter.
[allergen] Skalldyr, peanøtt, fiskesaus

115,-
—–

#3
Ovnsbakt Kamskjell
Ovnsbakt kamskjell med ingefærsaus og hvitløksmajones.
[allergen] Bløtdyr, fiskesaus, egg, melk

165,-
—–

#4
Dampede blåskjell
Blåskjell dampet med kokosmelk og karri.
[allergen] Bløtdyr

165,-
—–

#5
Vietnamesisk salat
Papaya og mangosalat med scampi, svinekjøtt og urter.
[allergen] Fiskesaus, skalldyr, peanøtt

145,-
—–

#6
Hjort i tamarindsaus
Hjortefilet marinert i tamarindsaus med rekechips (kaldrett).
[allergen] Fiskesaus, skalldyr

145,-
—–

#7
Laksetartar
Laksetartar med fiskesaus, hvitløk og lime-vinaigrette. Toppet med urte og løksalat.
[allergen] Fisk

165,-
—–

Hovedretter

#11
Kylling Satay
Marinert kyllingfilét grilles på grillspyd med sauterte grønnsaker. Serveres med sauterte grønnsaker og en fyldig peanøttsaus.
[allergen] Peanøtt, fiskesaus, soya, hvete

260,-
—–

#12
Andebryst à la Xích Lô
Rosastekt og skivet andebryst med sjampignon og østerssopp, dampet pak choi og kjøkkensjefens ingeførsaus. Husets signaturrett!
[allergen] Bløtdyr, soya, hvete

315,-
—–

#13
Lammecarré
Grillet lammecarré i spicy tamarindsaus. Servert med sauterte grønnsaker.
[allergen] Skalldyr, fiskesaus

325,-
—–

#15
Okse indrefilét
Grillet indrefilét av okse med urte- og soya saus.
[allergen] Soya, hvete, smør, bløtdyr, fiskesaus

335,-
—–

#16
Hjort indrefilet
Hjort indrefilet med stjereanis- og rødvinsaus, sammen med krydret plommemarmelade.
[allergen] Soya, hvete

335,-
—–

#17
Dorade
Filet av dorade dampet i soya og sesamolje. Serveres med ong-choi.
[allergen] Fisk, sesam, smør, soya, hvete

295,-
—–

#18
Kveite
Ovnsbakt kveite med krabbepuré, syltet løk og dampet brokkolini.
[allergen] Fisk, skalldyr, soya, hvete

295,-
—–

#19
Ovnsbakt Sjømatpakke
Foliepakket sjømatpakke av kveite, laks, blåskjell, grønnskjell, scampi og kamskjell med ferske urter og grønnsaker. Kyrdret med fiskesaus, galangan, sitrongress og hvitvin.
[allergen] Skalldyr, bløtdyr, fisk

295,-
—–

#20
Vårkylling
Helstekt vårkylling uten bein med hvitløk- og soyasjy. Serveres med sautert søtpotet og bok-choi.
[allergen] Soya, hvete

255,-
—–

#22
Vegetarrett
Sauterte grønnsaker serveres med syltet rettich, sjøgressalat og syltet kongesoppp.
[allergen] Sesamfrø, soya, hvete

195,-
—–

#23
Phở
Vietnamesisk risnudelsuppe. Serveres med oksekjøtt, bønnespire, løk og friske urter.
[allergen] Soya, hvete

215,-
—–

Desserter

#31
Sorbet à la Xích Lô
Husets sorbet serveres med eksotisk frukt.
[allergen] Hvete, egg

135,-
—–

#32
Kjøkkensjefens Spesial
En tradisjonsrik vietnamesisk dessert av banan, søtpotet, peanøtter og tapiocaperler i kokos. Serveres med vaniljeis.
[allergen] Melk

135,-
—–

#33
Pasjonsfrukt Crème Brûlée
En eksotisk variant av crème brûlée med pasjonsfruktsmak serveres med frisk frukt.
[allergen] Melk, egg

135,-
—–

#34
Sjokolademousse
Sjokolademousse med ingefærkrem og syltet comquat med chili.
[allergen] Melk, egg, hvete

135,-

#35
Kokos mille feuille
Kokos-vaniljekrem med yuzu. Serveres med mango sorbet.
[allergen] Melk, egg, hvete, smør

135,-

#36
Kaffe Crème Caramel
Kaffepudding med karamellsaus, serveres med fersk frukt.
[allergen] Melk, egg

135,-
—–