a la carte


FORRETTER

#1 – Canh Chua

Vietnamesisk fiskesuppe med biter av kveite, galadium, ananas, tamarind og kayangblader.
Allergener: Fisk

155,-


#2 – Tradisjonell vietnamesisk vårruller (frityrstekt)

Gyllenstekte vårruller av kylling og scampi. (Pakket i rispappir, glutenfri)
Allergener: Skalldyr, fisk(saus)

125,-


#3 – Ovnsbakt Kamskjell

Ovnsbakt kamskjell med ingefærsaus og hvitløksmajones.
Allergener: Bløtdyr, fisk(saus), egg, melk

165,-


#4 – Vietnamesisk salat

Salat med grillet kylling og kokos-vinaigrette. Serveres med rekechips.
Allergener: Fisk(saus), skalldyr, sitrus, peanøtt

165,-


HOVEDRETTER

#11 – Kylling Satay

Marinert kyllingfilet, grillet på grillspyd.
Serveres med en lun og fyldig peanøttsaus og sauterte grønnsaker.
Allergener: Peanøtter, fisk(saus), soya(hvete)

265,-


#12 – Andebryst à la Xích Lô

Rosastekt og skivet andebryst med kjøkkensjefens ingefærsaus.
Husets signaturrett!
Allergener: Bløtdyr, soya(hvete)

325,-


#13 – Lammecarré

Grillet lammecarré i spicy tamarindsaus.
Allergener: Skalldyr, fisk(saus)

335,-


#15 – Okse indrefilet

Grillet indrefilet av okse. Marinert i femkrydder og serveres med sesamfrø-soya saus.
Allergener: Soya (hvete), sesamfrø, smør, bløtdyr, fisk(saus)

345,-


#18 – Kveite

Ovnsbakt kveite med krabbepuré.
Allergener: Fisk, skalldyr, soya (hvete)

315,-


#19 – Ovnsbakt Sjømatpakke

Foliepakket sjømatpakke av kveite, laks, blåskjell, grønnskjell, scampi og kamskjell med ferske urter og grønnsaker. Kyrdret med fiskesaus, galangan, sitrongress og hvitvin.
Allergener: Skalldyr, bløtdyr, fisk

315,-


#23 – Phở

Vietnamesisk risnudelsuppe.
Serveres med oksekjøtt, bønnespire, løk og friske urter.
Allergener: Hoisin saus (soya, hvete)

215,-


VEGETARRETTER

#21 – Vegetarsuppe (forrett)

Vietnamesisk sursøt suppe galadium, ananas, tamarind og kayangblader.

125,-


#22 – Vegetarsalat (forrett)

Vietnamesisk vegetarsalat med mangostrimler, chili, urter og kokos-vinaigrette.

125,-


#23 – Sauterte grønnsaker (hovedrett)

Sautert dagens utvalgte grønnsaker.
Allergener: Soya(hvete)

215,-


DESSERTER

#31 – Sorbet à la Xích Lô

Husets sorbet serveres med eksotisk frukt.
Allergener: Egg, hvete (pynt, kan fernes)

145,-


#32 – Kjøkkensjefens Spesial

En tradisjonsrik vietnamesisk dessert av banan, søtpotet, peanøtter og tapiocaperler i kokos.
Serveres med vaniljeis.
Allergener: Melk

145,-


#33 – Pasjonsfrukt Crème Brûlée

En eksotisk variant av crème brûlée med pasjonsfruktsmak serveres med frisk frukt.
Allergener: Melk, egg

145,-