about

ABOUT XICH LO

Xich Lo er et nostalgisk symbol i gatebildet i Vietnam og betyr sykkeldrosje. Uttales Sik-lå.

I Oslo er Xich Lo en vietnamesisk restaurant som åpnet dørene første gangen i 2001. Siden den gang har vi laget matretter med smaker hentet fra det vietnamesiske kjøkken, råvarer fra Norge og videreført fransk matkunst til lekre retter med særpreg.

I dag er vårrullene perfeksjonerte, andebryst med ingefærsaus en klassiker og biff i tamarindsaus noe du absolutt må få med deg.

I 2013 åpnet vi streetfoodavdelingen i Mathallen, (Atelier Asian Tapas), hvor vi har hatt småretter med stor suksess. Kamskjell gratinert med ingefærmajo og hjort i tamarindsaus for å nevne noen. Og Pho, vietnamesisk biffnudelsuppe, velsmakende og velgjørende. Ikke helt uten grunn at den står på CNNs liste over de beste matrettene i verden.

Matbaren gjenåpner vi på Xich Lo Eger med egen vin og coctailbar i tillegg!

Xich Lo rommer i dag 88 plasser i restauranten.

Spisebar 42

2 chambre med henholdsvis plass til opp til 16 og 20 personer, og med egen Matbar er mulighetene for Oslos kanskje aller beste lunsj og snackbar der du kan nyte asiatiske småretter og et godt utvalg av vin og sake på glass.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *