a la carte

Vår à la Carte meny består av både nye og gamle klassikere. Retter med smak fra det asiatiske kjøkken og gode fra Norge.

Forrettene er en blanding av klassisk vietnamesiske retter og kjøkkensjefens egne kreasjoner.

MENY DOWNLOAD NORSK

MENU DOWNLOAD ENGLISH

Forretter

#1
Canh Chua
Vietnamesisk fiskesuppe med biter av kveite, galadium, ananas, tamarind og kayangblader.
[allergen] Fisk

130,-
—–

#2
Tradisjonell vietnamesisk vårrull og rispapirrull
Gyllenstekt vårrull og fersk rispapirrull, begge med sine særegne smaker og tilhørende dipp med friske urter.
[allergen] Skalldyr, peanøtt, fiskesaus

110,-
—–

#3
Goi Cá
Mangosalat, grillet laks, kayangblader og peanøttstrø.
[allergen] Peanøtter, fisk, skalldyr, sesamfrø

140,-
—–

#4
Dampede blåskjell
Blåskjell dampet med hvitvin, kokosmelk, sitrongress og vietnamesisk urteblad.
[allergen] Bløtdyr

160,-
—–

#5
Ovnsbakt Kamskjell
Ovnsbakt kamskjell med ingefærsaus og hvitløksmajones.
[allergen] Bløtdyr, fiskesaus, egg, melk

160,-
—–

#6
Femkrydret oksesalat
Skivet ytrefilet med frisk dressing av ingefær og hvitløk toppet korianderblader.
[allergen] Fiskesaus

150,-
—–

Hovedretter

#11
Kylling Satay
Marinert kyllingfilét grilles på grillspyd med sauterte grønnsaker. Serveres med sauterte grønnsaker og en fyldig peanøttsaus.
[allergen] Peanøtt, fiskesaus, soya, hvete

250,-
—–

#12
Andebryst à la Xích Lô
Rosastekt og skivet andebryst med sjampignon og østerssopp, dampet pak choi og kjøkkensjefens ingeførsaus. Husets signaturrett!
[allergen] Bløtdyr, soya, hvete

295,-
—–

#13
Lammecarré
Grillet lammecarré i spicy tamarindsaus. Servert med sauterte grønnsaker.
[allergen] Skalldyr, fiskesaus

315,-
—–

#14
Lam indrefilét
Marinert indrefilét av lam serveres med sopp, langstilket broccoli og en nydelig rødvinsaus tilsatt stjerneanis.
[allergen] Sesamfrø, bløtdyr, soya, hvete

315,-
—–

#15
Okse indrefilét BBQ
Grillet indrefilét av okse med sautert choy sum og shiitakesopp og hoisin-basert BBQ-saus med appelsinzest.
[allergen] Sesamfrø, bløtdyr, soya, hvete, fiskesaus

325,-
—–

#16
Hjortemedaljonger
Smørmyke hjortemedaljonger med tamarindsaus og søtpotetpuré. Serveres med sautert choy sum og shiitakesopp.
[allergen] Fiskesaus

325,-
—–

#17
Ovnsbakt Havabbor
Hel, benfri havabbor med sitrongressmarinade. Serveres med hjemmelaget søt chilisaus og syltet rettich.
[allergen] Fisk

295,-
—–

#18
Posjert kveite
Kveitefilét posjert i kokoskraft servert med kremet saus av kokos med koriander.
[allergen] Fisk, selleri

285,-
—–

#19
Ovnsbakt Sjømatpakke
Foliepakket sjømatpakke av kveite, laks, blåskjell, grønnskjell, scampi og kamskjell med ferske urter og grønnsaker. Kyrdret med fiskesaus, galangan, sitrongress og hvitvin.
[allergen] Skalldyr, bløtdyr, fisk

295,-
—–

#20
Gratinert hummer
Hel hummer gratinert med ingefærmajones. Serveres med syrlig mangosalat.
[allergen] Skalldyr, fiskesaus, egg, sennep, melk, peanøtter

395,-
—–

#21
Vegetarrett
Sauterte grønnsaker serveres med syltet rettich, sjøgressalat og syltet kongesoppp.
[allergen] Sesamfrø, soya, hvete

195,-
—–

Desserter

#31
Sorbet à la Xích Lô
Husets sorbet serveres med eksotisk frukt.
[allergen] Hvete, egg

135,-
—–

#32
Kjøkkensjefens Spesial
En tradisjonsrik vietnamesisk dessert av banan, søtpotet, peanøtter og tapiocaperler i kokos. Serveres med vaniljeis.
[allergen] Melk

135,-
—–

#33
Pasjonsfrukt Crème Brûlée
En eksotisk variant av crème brûlée med pasjonsfruktsmak serveres med frisk frukt.
[allergen] Melk, egg

135,-
—–

#34
Kaffe Crème Caramel
Kaffepudding med karamellsaus, serveres med fersk frukt.
[allergen] Melk, egg

135,-
—–

#35
Rispuddingbrûlée
Rispudding med mangobunn, serveres med tropisk frukt og hjemmelaget iste med bringebær.
[allergen] Melk, egg

135,-
—–

#36
Eksotisk Fruktsalat
Fruktsalat av tropiske frukter i en aromatisk lake av vanilje, stjerneanis og pasjonsfrukt. Serveres med limesorbet.
[allergen] Hvete, egg

135,-
—–

#37
Sjokolademousse
Sjokolademousse med ingefærkrem og syltet comquat med chili.
[allergen] Melk, egg, hvete

135,-